Slut på roligheterna!

Klockan är halv fem på morgonen, här på 73:e gatan. Ljudet av poker hörs i lägenheten men det börjar snart bli läggdags.

Om cirka tolv timmar flyger jag och Tony hemöver. Just nu känner jag att jag skulle vilja stanna kvar, för återstoden av mitt liv ungefär. New York må vara dyrt men varenda liten dollar jag bränt under den här resan, har varit en väl spenderad dollar.

Jag undrar om det ens är möjligt att ha tråkigt i den här staden? Det finns alltid något man kan hitta på.


Här sitter jag och Niclas på VIP-avdelningen under en av Rangers träningsmatcher. Den vita lappen mellan oss är en meny. Titt som tätt dök det upp en servitris och frågade vad vi ville ha. På så vis slapp vi springa och köa till kioskerna hela tiden. Våra egentliga platser var högt uppe i taket men vi tyckte det såg trevligare ut där nere så vi gick helt enkelt dit och satte oss. Och där satt vi kvar sen.



Minns ni att Kenny i början av resan berömde fyllekäket? Killen hade rätt. Till det där haket återkom vi efter närapå varenda festlighet. Oftast var man inte ensam. Den kö ni ser här sträcker sig en bra bit till åt vänster.

Igår åkte vi dit nyktra, strax efter klockan två på natten.

53rd and 6th är således en adress ni bör skriva upp. Där serveras nämligen världens godaste mat. Från en plåtvagn.

Kommentarer
Postat av: cOP

Hur jävla lång tid får man vänta på maten där? Till och med BK i stan bör vara snabbare...

2009-09-22 @ 23:18:29
URL: http://blogg.vf.se/cop
Postat av: månen

Dom har ett tempo framme vid stekbordet som inte går att jämföras med nånting. Vi räknade på 3-4 måltider ut till kunder per minut. Bra snitt!

2009-09-23 @ 01:32:33
Postat av: cOP

Fast med den kön måste det ju ta runt timmen ändå?

2009-09-23 @ 10:46:13
URL: http://blogg.vf.se/cop
Postat av: Oaktribe

Nu ska det väl erkännas att vi ibland, väldigt oskyldigt då förstås, råkade smita före ett par gubbar...

2009-09-23 @ 11:17:42
URL: http://oaktribe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0